Куточок Психолога (27810)

Код: 27810

1-2 робочих дні

Куточок Психолога (27810)Куточок Психолога (27810)
768 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Куточок Психолога (27810)
Куточок Психолога (27810)
Опис

Куточок психолога (27810)

 Куточок психолога має універсальний дизайн, що запам'ятовується. Дизайн із зображенням мелеликів на блакитному тлі. Кишені в кількості 3 дозволяють розташувати будь-яку необхідну інформацію для відвідувачів психолога, учнів школи, батьків, персоналу компанії чи клієнтів лікарні. Універсальний та зручний у використанні. Основа інформаційного стенду виготовлена з пластику товщиною 3 мм, на який нанесено малюнок фонового зображення і надійно закріплені пластикові кишені. Чудово підійде для розміщення інформації в будь-яких закладах, де необхідно розмістити інформацію та поради психолога.
  Напис "Поради психолога" можна змінити за вашим бажанням на бідь-який. Для цього при замовленні стенду в примітках напишіть потрібний напис, ми безкоштовно його змінимо та вишлемо вам макет для затвердження.
  Стенд вже має на зворотній стороні монтажну стрічку для кріплення, тому його дуже легко установити. Також є можливість заламінувати стенд для кращого захисту від пошкоджень та вицвітання.
 
 
Київстенд пропонує великий вибір табличок і стендів за готовими макетами та на замовлення! Швидко, легко, якісно! Доставка по всій Україні! Звертайтеся та замовляйте!!! ☎ 050 542 8038 (Viber, Telegram). Є питання - пишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Основні характеристики: Стенд для психолога

  • Розмір: 60х80 см
  • Основа: спінений пластик товщиною 3 мм
  • Кишені: прозорий пластик на двосторонньому спіненому скотчі
  • Зображення: повнокольоровий друк
  • Ламінація: ні
  • Кріплення: двосторонній монтажний скотч 
  • Використання поза приміщенням: неможливо
Одиниці в пакунку1

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog