Стенд Інформація Useful Information (27805)

Код: 27805

1-2 робочих дні

Стенд Інформація Useful Information (27805)Стенд Інформація Useful Information (27805)
1520 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Опис

Стенд Інформація Useful Information (27805)

Стенд Інформація Useful Information має яскравий дизайн, що запам'ятовується. Дизайн на тлі прапора Великої Британії. Кишені дозволяють розташувати будь-яку необхідну інформацію. Стенд має фігурну основу, що безумовно привертає увагу.Універсальний та зручний у використанні. Основа інформаційного стенду виготовлена з пластику товщиною 3 мм, на який нанесено малюнок фонового зображення і надійно закріплені пластикові кишені. Фон стенду ламінований, тому його легко можна мити дезінфекторами. Чудово підійде для мовної школи англійської чи будь-якої установи, пов'язаної з Великою Британією.
Стенд вже має на зворотній стороні монтажну стрічку для кріплення, але стенди такого розміру ми рекомендуємо кріпити ще саморізами, заздалегідь зробивши в стенді отвори дреллю.
 
 
Київстенд пропонує великий вибір табличок і стендів за готовими макетами та на замовлення! Швидко, легко, якісно! Доставка по всій Україні! Звертайтеся та замовляйте!!! ☎ 050 542 8038 (Viber, Telegram). Є питання - пишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Основні характеристики: Стенд Інформація Useful Information

  • Розмір: 100х95 см
  • Основа: спінений пластик товщиною 3 мм
  • Кишені: прозорий пластик на двосторонньому спіненому скотчі
  • Зображення: повнокольоровий друк
  • Ламінація: так
  • Кріплення: двосторонній монтажний скотч 
  • Використання поза приміщенням: неможливо

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog