Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)

Код: 12813

 r1r1r1r1r1


Готовий на складі

Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)
260 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)
Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)
Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)
Опис

Куточок споживача білий з об`ємною кишенею (12813)

Куточок споживача білий з об`ємною кишенею - зручний та якісний стенд для торгівлі та підприємств, що надають різні послуги. Стенд "Куточок споживача" для малого та середнього бізнесу. Перевагою цієї моделі стенду є недорога ціна, яка стала можлива при використанні у виготовленні стенду матеріалів економ класу. У той же час стенд куточок споживача має всі функціональні можливості, як і його дорожчі варіанти виготовлення. Об'ємна кишеня закріплена на стенді за допомогою спеціального двостороннього скотчу та має виріз у верхній частині для зручності завантаження та розвантаження листів відповідного формату. Глибина об'ємної кишені складає 12 мм, що дозволяє зручно та просто розмістити велику кількість документів одразу та розміщати навіть журнали перевірок.

Куточок споживача - це інформаційний стенд, дуже зручний для невеликих приміщень. Об'ємна кишеня дозволяє розмістити багато інформації. Такий стенд просто кріпиться на звичайні поверхні за допомогою двостороннього скотча, який вже є на зворотній стороні стенду. Сріблястий колір верхньої полоси звертає на себе увагу та є дуже примітним для клієнтів та споживачів. Сріблястий колір в оформленні, крім того, вказує на високий рівень персоналу та обслуговування, а також багатство та винятковість закладу. Такий стенд має оригінальний ергономічний дизайн, завдяки якому його легко використовувати.

В Київстенд Ви можете купити будь-який куточок споживача з необхідною кількістю кишень та різноманітними фонами. Маємо для Вас оптові знижки. Можна навіть замовити Куточок зі своїм оригінальним логотипом та оформленням. У нас великий вибір стендів!!! Звертайтесь на зручний для Вас месенджер або емейл! Чекаємо!

Основні характеристики: Куточок споживача білий з об`ємною кишенею

  • Розмір стенду: 25х40 см
  • Кишені: 1 шт формату А4 об`ємна глибиною 12 мм
  • Зображення: аплікація плівками оракал
  • Основа: пластик товщиною 3 мм
  • Ламінація: немає
  • Кріплення: двосторонній скотч 
  • Використання поза приміщенням: неможливо

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog