Куточок споживача в ресторан (10800)

Код: 10800

В наявності

Куточок споживача в ресторан
1000 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Опис

Куточок споживача в ресторан

Куточок споживача на 10 об'ємних кишень формату А5 - зручний і якісний стенд. Основа інформаційного стенду виготовлена ​​зі спіненого пластику білого кольору товщиною 3 мм, на який нанесена кольорова плівка. На стенді закріплені пластикові кишені для розміщення десяти книжок або журналів формату А 5. Кишені з прозорого пластика закріплені на інформаційному стенді за допомогою спеціального двостороннього скотча товщиною 1 мм. Глибина кишень - 12мм, бічні сторони непрозорі, виготовлені з білого спіненого пластику. Кожен пластикова кишеня на інформаційному стенді має виріз у верхній частині для зручності завантаження і вивантаження вмісту.

Хоча деякі правила і закони необов'язкові в куточку споживача, але їх наявність - це безпека при перевірках і захист від штрафів.

Кишені припускають розміщення такого набору літератури:

1.Книга відгуків і пропозицій. 2.Журнал реєстрації перевірок. 3.Закон України «По захист прав споживачів». 4.Правила роздрібної торгівлі продовольчими товарами. 5.Санитарные правила для предприятий общественного питания. 6.Санитарные правила для предприятий продовольственной торговли. 7.Перелік продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні. 8.Правила роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 9. Порядок проведення перевірок органами Держспоживінспекції у суб’єктів господарювання сфери торгівлі і послуг. 10.Закон України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».


Характеристики:

  • Розмір стенду: 100х55 см
  • Кількість кишень: 10 штук формата А5, глибиною 12 мм
  • Основа: пластик товщиною 3 мм
  • Ламінація: немає
  • Кріплення стенду: двосторонній скотч
  • Використання стенду поза приміщенням: неможливо

 

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog