Куток споживача новий 2024 (13807)

Код: 13807

 r1r1r1r1r1


Готовий для продажу

Куток споживача новий 2024 (13807)Куток споживача новий 2024 (13807)
560 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Куток споживача новий 2024 (13807)
Куток споживача новий 2024 (13807)
Опис

Куток споживача новий 2024 (13807)

Куток споживача новий 2024 - зручний та якісний стенд для торгівлі та підприємств, що надають різні послуги. Чотири різні кишені нової моделі стенду дозволяють зручно розмістити велику кількість інформації. Кишені закріплені на стенді за допомогою спеціального двостороннього скотчу та мають косий виріз у правому верхньому кутку. Кожна пласка кишеня зручно вміщує до 10 аркушів звичайних документів. Глибина об'ємної кишені формату А5 складає 12 мм, що дозволяє зручно та просто розмістити велику кількість документів одразу, а саме закони, порядки, правила продажу. Такий стенд просто кріпиться на звичайні поверхні за допомогою двостороннього скотча, який вже є на зворотній стороні стенду. Також можливо кріплення саморізами. Сірий колір верхньої полоси є стандартним та дуже популярним для кутків споживача. Сірий колір в оформленні, крім того, є універсальним, тому що пасує до бідь-якого інтер`єру. Чорний напис надає чіткість та ясність виробу. Цей стенд має оригінальний ергономічний дизайн, завдяки якому його зручно використовувати.

Що має бути у Кутку Споживача? Згідно з вимогами п. 10 Порядку провадження торговельної діяльності та правилами торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затверджених постановою КМУ № 833, суб’єкти господарювання мають розмістити на видному та доступному місці куточок покупця, в якому розміщується інформація про найменування власника (фізична особа-підприємець, ТОВ, приватне підприємство тощо); адреси і номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів. Крім того, на вимогу споживача (покупця) суб’єкт господарювання повинен надати йому цей Порядок, Закон України “Про захист прав споживачів”, санітарні норми, правила продажу окремих видів товарів відповідно до своєї спеціалізації. Зверніть увагу, що інформація та документи в кутку споживача мають бути актуальними!

В Київстенд Ви можете купити будь-який куточок споживача з необхідною кількістю кишень та різноманітними фонами. Маємо для Вас гуртові знижки. Можна навіть замовити Куточок зі своїм оригінальним логотипом та оформленням. У нас великий вибір стендів!!! Звертайтесь на зручний для Вас месенджер або емейл! Чекаємо!

 

Основні характеристики: Куток споживача новий 2024

  • Розмір стенду: 48х60 см
  • Кишені: чотири: 2 шт формату А4; 1 шт формату А5; 1 шт формату А5 об`ємна глибиною 12 мм
  • Зображення: аплікація плівками оракал
  • Основа: пластик товщиною 3 мм
  • Оформлення: сіра полоса, чорний напис, сірі рамки кишень
  • Кріплення: двосторонній скотч в комплекті, (можна на саморізи)
  • Використання поза приміщенням: неможливо

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog