Бежевий Класний Куточок (35806)

Код: 35806

2 дні

Бежевий Класний Куточок (35806)Бежевий Класний Куточок (35806)
1333 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Бежевий Класний Куточок (35806)
Бежевий Класний Куточок (35806)
Опис

Бежевий Класний Куточок (35806)

Бежевий Класний Куточок виготовлено з якісних сучасних матеріалів. Спокійний лаконічний фон стенду без зайвих малюнків налаштовує на серьйозний лад та допомагає вчитися невимушено і тому ефективно. На стенді розміщенi пластикові прозорі кишені, в яких ви самі можете помістити будь-яку інформацію, роздруковану на папері. Для кожної кишені вже є підпис, тому дуже легко знайти потрібну інформацію. А саме це 5 кишень, такі як: Наші плани; Вітаємо!; Корисна інформація; Розклад уроків; Чергування. Вони охоплюють всі сторони різноманітного життя кожного класу. Кишені міцно закріплені на стенді за допомогою двостороннього скотча та мають виріз у верхній частині, тому ними дуже зручно користуватися. Гарантія на кріплення кишень до стенду - 5 років. Бежевий Класний Куточок має 5 кишень формату А4 різної оріентації, деякі з них - горизонтальні. Це і є перевагою даної моделі, тому що часто виникає потреба саме в таких горизонтальних кишенях для зручного розміщення інформації.
Стенд легко прикріпити до стіни на двосторонній монтажний скотч, який йде в комплекті на зворотній стороні. Але стенди такого великого формату рекомендуємо кріпити ще на саморізи, заздалегідь зробив отвори дреллю в стенді.

Основні характеристики: Бежевий Класний Куточок

  • Розмір: 100х100 см (ширина х висота)
  • Кишені: 5 шт
  • Основа: пластик товщиною 3 мм
  • Ламінація: немає, але є можливість замовити ламінування окремо (+100 грн, напишіть про це при замовленні у примітках)
  • Кріплення: двосторонній скотч 
  • Використання поза приміщенням: неможливо
Київстенд пропонує великий вибір табличок і стендів за готовими макетами та на замовлення! Швидко, легко, якісно! Доставка по всій Україні! Звертайтеся та замовляйте!!! ☎ 050 542 8038 (Viber, Telegram) - пишіть, чекаємо! Є питання - пишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Останні переглянуті товари