Портрети видатних німців - Йоганн Гете (37828)

Код: 37828

від 1 дня

Портрети видатних німців - Йоганн Гете (37828)Портрети видатних німців - Йоганн Гете (37828)
259 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Портрети видатних німців - Йоганн Гете (37828)
Портрети видатних німців - Йоганн Гете (37828)
Опис

Портрети видатних німців - Йоганн Гете (37828)

Стенд Портрети видатних німців - Йоганн Гете містить зображення, дати життя видатного німецького письменника і науковця Йоганна Гете та опис його видатної діяльності німецькою мовою. Цей пластиковий портрет має цікаве оформлення рамки в жовто-коричневих кольорах. Цей стенд належить до нашої колекції Портретів Видатних Німців, він унікальний та зручний у використанні.
Основа виготовлена з пластику товщиною 3 мм, на який нанесено плівка оракал з високоякісним повнокольоровим друком фонового зображення.
Стенд вже має на зворотній стороні монтажну стрічку для кріплення, тому його легко кріпити у будь-якому місці в кабінеті. Портрет собливо підходить для розміщення в кабінеті, де діти займаються вивченням німецької мови. Такий портрет безперечно викликає зацікавленність у глядачів та спонукає учнів дізнатися ще більше про Німеччину та її видатних діячів. Дуже корисним для вчителів та цікавим буде в школах, вишах, мовних школах та центрах.
 
Київстенд пропонує великий вибір табличок і стендів за готовими макетами та на замовлення! Швидко, легко, якісно! Доставка по всій Україні! Звертайтеся та замовляйте!!! ☎ 050 542 8038 (Viber, Telegram) - пишіть, чекаємо! Є питання - пишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Основні характеристики: Портрети видатних німців - Йоганн Гете

  • Розмір: 30х40 см
  • Основа: спінений білий пластик ПВХ товщиною 3 мм
  • Зображення: повнокольоровий друк
  • Ламінація: немає
  • Кріплення: двосторонній монтажний скотч 
  • Використання поза приміщенням: неможливо

Останні переглянуті товари